Λέσχη Αναιρέσεις Αθήνας / Season Opening @ΧΑΟΝΙΑ – Πολυφωνικό Σύνολο

🪘Η Λέσχη Αναιρέσεις ανοίγει τις πόρτες της για τη νέα σεζόν, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 21:30, υπό τους ήχους «της αγάπης, της ξενιτιάς, της λευτεριάς», από το Πολυφωνικό Σύνολο «Χαονία».

🎼Ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια της αγάπης και της ξενιτιάς, του τόπου, των βουνών και της λευτεριάς, με το πολυφωνικό σύνολο «Χαονία».

🎻Πολυφωνίες των ορέων, των ορίων, των ωραίων.

🎺Τραγούδια από όλες τις περιοχές της ηπειρώτικης πολυφωνίας και από την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία. Τραγούδια που, όπως γράφει ο ποιητής Μιχάλης Γκανάς, «ή τ΄ ακούς κι ανατριχιάζεις ή δεν μπορείς να τ΄ αντέξεις». Με το πρέπος του πολυφωνικού τραγουδιού, με το πάθος της «Χαονίας».

🔊Το μακροβιότερο πολυφωνικό σχήμα των ημερών μας, πολυταξιδεμένο στα παραμεθόρια, τα υπερόρια και τον κόσμο. Με τους «κυρατζήδες» του Πολυφωνικού Καραβανιού. Με προβολή, στην αρχή, βίντεο από το μεγάλο ταξίδι των φωνών, με αφορμή την παγκόσμια αναγνώρισή του.

🎙Ένα μουσικό κάλεσμα εκεί όπου στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, μαζί με τον άλλο, συνθέτοντας τη διαφορετικότητα, με αλληλοστήριξη κι αλληλεγγύη. Στη συλλογικότητα της έκφρασης, το κοινοτικό πρέπος, την κοινωνία της ζώσας παράδοσης.

📍Σας περιμένουμε! Λέσχη Αναιρέσεις | Φερών 3, Βικτώρια

Scroll to Top