Photostory: Πολυφωνικό Σύνολο «ΧΑΟΝΙΑ» @Λέσχη Αναιρέσεις Αθήνας

Γεμάτη κόσμο και τραγούδια, άνοιξε η Λέσχη Αναιρέσεις τις πόρτες της για τη νέα σεζόν. Με τη συντροφιά του Πολυφωνικό σύνολο “ΧΑΟΝΙΑ” – CHAONIA polyphonic group βρεθήκαμε όλες και όλοι μαζί υπό τους ήχους «της αγάπης, της ξενιτιάς, της λευτεριάς».

Το Πολυφωνικό σύνολο “ΧΑΟΝΙΑ” – CHAONIA polyphonic group μας ταξίδεψε σε όλες τις περιοχές της ηπειρώτικης πολυφωνίας, μέχρι την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία. Ιδιαίτερη στιγμή, το μουσικό κάλεσμα στο τέλος της βραδιάς να τραγουδήσουμε όλες και όλοι μαζί τα “Ξεχωρίσματα”. Εκεί όπου στεκόμαστε δίπλα δίπλα, συνθέτοντας την ομορφιά της συλλογικότητας που αγκαλιάζει το διαφορετικό, με αλληλοστήριξη κι αλληλεγγύη. Εκεί που, όπως μας θύμησε και η Χαονία, ο στίχος του ποιητή Γιάννη Ρίτσου γίνεται πράξη.

«Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
Για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου
Απ’ τον κόσμο
Εμείς τραγουδάμε
Για να σμίξουμε τον κόσμο»

Ευχαριστούμε θερμά τη Χαονία για την υπέροχη μουσική βραδιά και τις ιστορίες που συνόδευσαν τα τραγούδια και τις φωνές της.

Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλα ανταμώματα, εκδηλώσεις, πολιτιστικές βραδιές και δράσεις, με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε όλο το Photo Album από το προφίλ μας στο Flickr.

 

ΧΑΟΝΙΑ - Πολυφωνικό Σύνολο @Λέσχη Αναιρέσεις Αθήνας

Scroll to Top