Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2024 – Χανιά | Πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις επιστρέφει στα Χανιά στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας συνεχίζοντας το ταξίδι του σε όλη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Πρέβεζα, Γρεβενά και Βόλο.

Οι Αναιρέσεις ετοιμάζονται να δώσουν φωνή στη συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση που επικρατεί, να υποδεχτούν τις μελωδίες της ανυπότακτης νεολαίας που ανοίγει δρόμους ανατρεπτικών αγώνων και συμφιλίωσης των λαών, κόντρα στο σκοτάδι της κρίσης και των πολεμικών σειρήνων. Για τις συζητήσεις και τη διασκέδαση, για την πολιτική και την τέχνη της ανατροπής.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1184357322847750

Πρόγραμμα Φεστιβάλ:

📅Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

💬18:00 – Εκδήλωση: «Όλου του κόσμου η καρδιά χτυπά στην Παλαιστίνη», Ο κίνδυνος γενίκευσης του πολέμου και η ανάγκη για αντιπολεμική, διεθνιστική απάντηση από τους λαούς.

🔊21:00 – Συναυλία: Veil Omega, Αλέξανδρος Κτιστάκης, Γλέντι με τα KANARYA.

📅Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

💬18:00 – Εκδήλωση: «Greek summer is NOT a state of mind», Πόλη – περιβάλλον – εργασία, οι μεγάλοι χαμένοι της υπερ-τουριστικοποίησης / ταξικός αγώνας για καλύτερη ζωή!

🎥20:30 – Προβολή Ταινίας: «ΔΗΚΕΟΣΙΝΙ», της Χριστίνας Χαρχαρίδη

🔊21:00 – Συναυλία: Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλέντι με τους Ανδρεά Τριανταφύλλου, Ελευθερία Μπλαζάκη, Αλέξανδρο Χαλαβάζη, Μιχάλη Γεμιστό.

 

Scroll to Top