ΔΗΚΕΟΣΙΝΙ – Α’ Προβολή στην Αθήνα @ΤΡΙΑΝΟΝ

🎥Οι Αναιρέσεις: The Project σας προσκαλούν στην Α’ Προβολή στην Αθήνα της ταινίας μικρού μήκους «ΔΗΚΕΟΣΙΝΙ» την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου | ώρα έναρξης 20:30 στον Κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα).

❗️Είσοδος Ελεύθερη – Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς για την κάλυψη των εξόδων του χώρου.

⏳Διάρκεια – 13 Λεπτά

💭Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη δημιουργό, σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Χριστίνα Χαρχαρίδη και την παρουσία συντελεστών της ταινίας ανάμεσα στους οποίους οι Νένα Μεντή, Γιώργος Ζιόβας, Αθηνά Σακαλή, Νίκος Παπαργύρης, Δημήτρης Χαβρές, Μελίνα Χριστακοπούλου, Στεμίνα Σαπουνά, Λιάνα Αζίμα Χαβρέ, Γιώργος Tenorman Τζιουβάρας.

🍸Μετά την προβολή και συζήτηση, θα ακολουθήσει After Bar στη Λέσχη Αναιρέσεις, Φερών 3 – Βικτώρια.

✍️Λίγα λόγια για την ταινία:

◼️Μία ταινία μικρού μήκους εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, που διαπραγματεύεται το ζήτημα της δικαιοσύνης. Σε μια κοινωνία όπου οι οικονομικές, οι κοινωνικές και οι πολιτικές συνθήκες δημιουργούν ανισότητες, η καθημερινότητα πολλών ανθρώπων γίνεται δύσκολη. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος για να καταφέρει να επιβιώσει; Ποιο θα είναι το τίμημα; Γιατί η δικαιοσύνη άλλοτε είναι αμείλικτη και άλλοτε χαρίζεται; Ποιος τελικά είναι ο ένοχος και ποιος ο αθώος;

◼️Η προσωπική ιστορία της Ζωής, και μια σειρά γεγονότων που εκτυλίσσονται παράλληλα, θέτουν τα παραπάνω ερωτήματα στον θεατή και τον αφήνουν να προβληματιστεί μέχρι πού φτάνει το δίκαιο και πού αρχίζει το άδικο.

◼️Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Νένα Μεντή και ο Γιώργος Ζιόβας. Εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Αθηνά Σακαλή, Νίκος Παπαργύρης, Μελίνα Χριστακοπούλου, Κωνσταντίνος Κουτσιάης και Δημήτρης Χαβρές. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Χριστίνα Χαρχαρίδη και τη διεύθυνση παραγωγής η AZiMA PRODUCTiONS. Η ταινία αυτή είναι η πρώτη δημιουργία της Χριστίνας Χαρχαρίδη ως σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος.

🔔Stay Tuned:
Website: https://anaireseis.gr
Facebook: anaireseis
Instagram: anaireseis.theproject
Twitter: anaireseis
YouTube: anaireseis
TikTok: anaireseis

#anaireseis #anaireseistheproject

Scroll to Top