Photostory – Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2024 στα Γιάννενα

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το photo album στη σελίδα μας στο Flickr!

💥Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2024 | Ιωάννινα – Μια υπέροχη ημέρα γεμάτη τέχνες και πολιτική άνοιξε στην πόλη μια νέα ρωγμή, που ήδη άρχισε να μεγαλώνει!\

🔥Στην πιο μεγάλη σε διάρκεια μέρα του χρόνου και κάτω από την πανσέληνο, εκατοντάδες νέοι και νέες των Ιωαννίνων γεμίσαμε το skatepark δίπλα στη λίμνη μέχρι το ξημέρωμα, στήνοντας ένα πολύ επιτυχημένο fest, διαφορετικό από όλα τα άλλα!

✊Το ανοιχτό κάλεσμα της νΚΑ σε νέους καλλιτέχνες, σε μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους, στο αγωνιστικό δυναμικό που έδωσε μεγάλες κινηματικές και πολιτικές μάχες για την παιδεία, την υγεία, την εργασία, το περιβάλλον, την ειρήνη, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, ανέδειξε ότι μπορεί να συγκροτηθεί και στα Γιάννενα εκείνη η πρωτοπορία που θα βάλει φρένο στο καπιταλιστικό σύστημα που διαλύει τις ζωές μας και να ανοίξει τους δρόμους για μια κοινωνία άνθισης μια απελευθερωμένης ζωής για την ανθρωπότητα.

🚩Οι δρόμοι συνάντησης για αυτό το δυναμικό άνοιξαν κι από εδώ και πέρα θέλουμε να τους βαδίσουμε μαζί. Στόχος για τη νΚΑ, και για την επαναστατική κομμουνιστική αριστερά είναι το ερχόμενο διάστημα να μετουσιώσουμε σε καθημερινούς πολύπλευρους πολιτικούς αγώνες όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στο φετινό φεστιβάλ….για να χτίσουμε μαζί τον κόσμο της ανατροπής!

✨Ευχαριστούμε πολύ:
◾️Τους ομιλητές μας, Σ. Λιαμπότη και Η. Κουράκο που ανέδειξαν καθηλωτικά την εικόνα του αγώνα των Παλαιστινίων.
◾️Τους Χ. Μπλίζο και Γ. Ρουσόπουλο για τις πανέμορφες φωτογραφίες της έκθεσης των Ελεύθερων Βουνών της Ηπείρου.
◾️Τους σπουδαστές της Καλών Τεχνών για το ακραίο αντιπολεμικό Graffiti που δημιούργησαν live.
◾️Tον Γ. Τσαντίκο για το απίστευτο «By The Lake», που μας έφερε κοντά με την μουσική ιστορία της πόλης.
◾️Τις ομάδες των μαθητών που μας χάρισαν για ώρες αληθινο show με skate και ποδήλατα.
◾️Την κομπανία των Ασυμμάζευτων που μας κράτησαν στο χορό μέχρι το πρωί.
◾️Όλες και όλους όσους συμβάλατε με τη συμμετοχή και την παρουσία σας για να φτιάξουμε παρέα ένα τόσο όμορφο και μαζικό φεστιβάλ!

⛵️Επόμενος σταθμός το Camping Αναιρέσεις 2024 | 15-22/7, Ερέτρια Ευβοίας

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2024 - Γιάννενα

Scroll to Top